Namo-Namo Sri Narayana
ஓம் நமோ நாராயணா ஓம் நமோ நாராயணா ஓம் நமோ நாராயணா
நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணாஏழு மலையானின் பாத கமலங்கள் போற்றி பணிகின்ற வேலை சுப்ரபாதம் உயர் நியாணசேவை பூத்து விடுகின்ற காலை ஏழு மலையானின் பாத கமலங்கள் போற்றி பணிகின்ற வேலை சுப்ரபாதம் உயர் நியாணசேவை பூத்து விடுகின்ற காலை புனித புஷ்கரணி நீரில் நீராட ஸ்ரீநிவாசன் உயர்தோற்றம் சங்கு சக்ரமும் யேந்தி அபயம் அருல் வேங்கடேசன் தரும் யேற்றம் நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா 1) ஸ்ரீநிவாசனே நமோ-நமோ கேசவ-ஸ்ரீரா நமோ-நமோ ராமசந்திரனே நமோ-நமோ ஹரே-கிருஷ்ணனே நமோ-நமோ நமோசிம்மநரசிம்ம நமோ-நமோ பரசுராமனே நமோ-நமோ கீத-கோவிந்த நமோ-நமோ நந்தகோபனே நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ
ஏழு மலையானின் பாத கமலங்கள் போற்றி பணிகின்ற வேலை நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா
2) அய்யக்கிரிவனே நமோ-நமோ கபில-வஸ்துவே நமோ-நமோ பரமதயாலா நமோ-நமோ தாமோதரனே நமோ-நமோ நந்தலாலனே நமோ-நமோ நாராயணனே நமோ-நமோ நமோ–நமோ நமோ–நமோ நமோ–நமோ நமோ–நமோ
ஏழு மலையானின் பாத கமலங்கள் போற்றி பணிகின்ற வேலை
நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா
3) ஸ்ரீபரந்தாமா நமோ-நமோ பாற்கடல்வழ்வே நமோ-நமோ அண்டபிண்டமே நமோ-நமோ ஆதி-அந்தமே நமோ-நமோ லக்சுமிநாதன் நமோ-நமோ அதிபுராதணன் நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ
ஏழு மலையானின் பாத கமலங்கள் போற்றி பணிகின்ற வேலை நமோ-நமோ ஸ்ரீ நமோ-நமோ ஸ்ரீ நாராயணா
4) கரியனே-வரதா நமோ-நமோ தசரதசெல்வா நமோ-நமோ சங்குசக்கரா நமோ-நமோ ஸ்ரீஸ்ரீதரனே நமோ-நமோ அச்சுதனேஅருல் நமோ-நமோ விஸ்வரூபனே நமோ-நமோ
நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ நமோ-நமோ |
Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Yezhu malayanin padha kamalangal pootri panigindra veelai Suprapadam ouyir nanasevai poothu vidukindra kaalai Yezhu malayanin padha kamalangal pootri panigindra veelai Suprapadam ouyir nanasevai poothu vidukindra kaalai Punidha pooshkarana neeril neeraada srinivaasan ouyarthotram sangu sakaramum yendhi abayam arul venkateesan tharum yeetram
Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana
1) Macharoupaya namonamo kurmaavadhara namonamo Githagovindha namonamo nandhakobanee namonamo Namonamo namonamo namonamo namonamo Yezhu malayanin padha kamalangal pootri panigindra veelai Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana
2) Paramadhayala namonamo dhamodharanee namonamo Nandhalalanee namonamo Narayananee namonamo
Namonamo namonamo namonamo namonamo Yezhu malayanin padha kamalangal pootri panigindra veelai
Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana 3) Andapindamee namonamo Adi-andhamee namonamo Lakshumi-nadhan namonamo Adipuradhanan namonamo Namonamo namonamo namonamo namonamo ********* ********* ******** Yezhu malayanin padha kamalangal pootri panigindra veelai Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Sangu-Chakara namonamo Sri sridharanee namonamo Achudhanee-arul namonamo Vishva-rupanee namonamo Namonamo namonamo namonamo namonamo Namo NamoSri Namo namoSri Narayana Namo NamoSri Namo namoSri Narayana |